Wat niemand nog voor mogelijk hield, lijkt nu toch waarheid: de legendarische Zweedse band ABBA is weer bij elkaar. Ze laten op hun officiële Instagram-account weten dat het na bijna 35 jaar toch weer begon te kriebelen. Daarom zijn de bandleden Benny, Björn, Agnetha en Anni-Frid weer samen de studio in gedoken. Dat heeft twee nieuwe liedjes opgeleverd die dit jaar zullen worden uitgebracht.

De vier bandleden werkten samen aan een speciaal 'avatar tour project', waarbij digitale versies van hen op tour zullen gaan. Op Instagram laat de band weten dat het was alsof de tijd heeft stilgestaan toen ze daarna weer met elkaar in de studio stonden. De première van één van de nieuwe nummers is in een speciale NBC/BBC productie die in december wordt uitgezonden. De bandleden zullen daar hoogstwaarschijnlijk niet samen optreden, want dat laten ze hun virtual reality-alter ego's doen.

Nieuw nummer: 'I Still Have Faith In You'

Er is slechts één titel vrijgegeven van de twee songs die ABBA opnam, en dat is het lied dat in december in de TV-special in première gaat. De titel daarvan is 'I Still Have Faith In You'. 

Vragen? Stel ze!

Heb je nog vragen of wil je reageren? Stuur ons dan hier een berichtje in onze chat. Elke donderdag vertellen we in de Doe mee-nieuwsbrief wat we met alle reacties doen. Wil je die in je mail? Meld je dan hier aan.