tv LIVE
meer NPO start

Zetelpeiling

De laatste zetelpeiling

info

Hoe doen de politieke partijen het in de laatste zetelpeiling van Ipsos en EenVandaag? In deze weergave zie je in eerste instantie de laatste zetelpeiling in vergelijking met die van de keer daarvoor. Maar je kunt bovenin de grafiek ook kiezen om een vergelijking te maken met de uitslag van de Tweede Kamerverkiezingen in 2023. Bekijk je de grafiek op je mobiel, kantel het scherm dan voor een grotere weergave.

Benieuwd hoe de zetelverdeling eruitziet uitgesplitst per geslacht, leeftijd, opleidingsniveau, werk of geen werk en regio? Kijk dan hier. Wil je bij elke nieuwe zetelpeiling een melding? Download dan hier onze gratis Peiling-app en zet je pushmeldingen aan. 

Archief zetelpeiling

info

Hoe doen de politieke partijen het in de laatste zetelpeiling van Ipsos en EenVandaag? Staan ze er beter of juist slechter voor in aanloop sinds de Tweede Kamerverkiezingen in 2021? In het uitklapmenu van deze grafiek vind je alle zetelstanden sinds de Tweede Kamerverkiezingen 2017. Bekijk je de grafiek op je mobiel, kantel het scherm dan voor een grotere weergave. 

Verhalen over de politiek Meer angle-right