Geert Wilders heeft het meeste van Pim Fortuyn. Peter R. de Vries krijgt steun van zowel links als rechts én..... hij ligt goed bij de vrouwen. Deze gegevens komen uit de uitslag van onze enquête over de erfenis van Pim Fortuyn. Vandaag precies drie jaar geleden is hij overleden. Precies 16003 deelnemers aan het TweeVandaag Opinie Panel hebben aan de peiling meegedaan.

Pim Fortuyn sprak veel kiezers aan met thema's, waaraan de de bestaande politieke partijen volgens hem onvoldoende aandacht gaven. Inmiddels zijn we drie jaar verder en hebben ook verschillende andere partijen deze thema's hoog op de agenda gezet.In de studio spreken we met LPF Tweede-Kamerlid Joost Eerdmans en met politicoloog prof. Galen Irwin van de Universiteit Leiden.

Vandaagprecies drie jaar geleden is hij overleden. Precies 16003 deelnemersaan het TweeVandaag Opinie Panel hebben aan de peiling meegedaan.

Pim Fortuyn sprak veel kiezers aan metthema's, waaraan de de bestaande politieke partijen volgens hemonvoldoende aandacht gaven. Inmiddels zijn we drie jaar verder enhebben ook verschillende andere partijen deze thema's hoog op de agendagezet.

U vindt hieronder de uitslag van de enquête.