"Mijn naam is Tamarah Sikorski (32). Toen ik 29 was kreeg ik een burnout doordat ik te hard werkte voor een baan die niet bij mij paste. Whoa, wat heb ik veel over mezelf geleerd! Vanuit die intentie, om alles wat ik heb geleerd te delen met anderen, organiseer ik nu voor mijn bedrijf Unplug Jezelf retreats voor mensen met burnout en/of zware stressklachten.

Burnout komt heel veel voor bij millennials. Daar maak ik me wel eens zorgen om. Hoe kan dit? We zouden in de bloei van ons leven moeten staan! Burn-out overkomt de loyale, harde werkers, de echte diehards -  en het is helemaal geen verkeerde eigenschap om hard te werken - alleen willen we alles en willen we het NU en dát is het gevaar."

Ontmoet ook onze andere millennials

Over de serie Millennials

Ze zijn tussen 1980 en 2000 geboren: millennials. Door de oudere generatie babyboomers bestempeld als lui, egoistisch en verwend. Millennials worden zelfs 'generatie genaaid' genoemd. Maar ervaren zij dat zelf ook zo? Is er nog pensioen aan het einde van een tijdperk vol flexcontracten? En hoe moeilijk is het voor millennials om te sparen? EenVandaag spreekt met de generatie die opgroeide met de Nintento, de Rubiks kubus en Flippo's. We hebben het met de millennials over geld, werk, het sociale leven en de toekomst.