Wat zijn de beste plekken om te schaatsen op natuurijs? Waar is het veilig, en waar moet je nog even wachten? Op welke websites kun je uitvogelen of, waar, en wanneer je kunt schaatsen?

Toenemende koorts bij dalende temperaturen, het kan alleen in Nederland. Het schaatsvirus is besmettelijk en kan gevaarlijk zijn, zeker wanneer geïnfecteerden te vroeg het ijs op gaan. 

Het kon dus niet, maar waar kan het wel? Om daar achter te komen kun je natuurlijk net als Titia gewoon een tweet versturen:

Welke natuurijsapp kun je gebruiken?

Maar wil je echt snel worden geïnformeerd, dan gebruik je natuurlijk een natuurijsapp, er is inmiddels een ruime keuze. Last van keuzestress? Lees dan de recensies van onderstaande natuurijsapps. Hieronder een overzicht met de beste schaatsapps voor iPhone en iPad:

En mocht je dan een mooie schaatsspot hebben gevonden, wees vooral voorzichtig. Voor je het weet ga je viral en wordt een filmpje met jouw geploeter tot in lengte van jaren online getoond:

Vragen? Stel ze!

Heb je nog vragen of wil je reageren? Stuur ons dan hier een berichtje in onze chat. Elke donderdag vertellen we in de Doe mee-nieuwsbrief wat we met alle reacties doen. Wil je die in je mail? Meld je dan hier aan.