De meningokok-bacterie is verspreid via de inentingscampagne tegen meningitis. Of andersom. Ik heb het zelf gehoord, via via. En het H5N1-virus, dat van die vogels, tiert zo welig rond omdat ze het vaccin ertegen kweken op eieren! Net als bij de Mexicaanse griep. De overheid is niet alleen bezig met het inspuiten van nanochips die ons brein beïnvloeden.

’s Nachts laten ze besmette toetsenborden op uw werkplek installeren, naar het schijnt. En rommelen ze met de koffiemachine, kijk de filmpjes op Youtube er op na, net als Ab Klink die verdachte snoepjes uitdeelt aan zwangere vrouwen.

(filmpjes al verwijderd? Zie je wel…)

We moeten iets doen, voor we er allemaal aan gaan.

Laten we massaal onze Mexicaanse griepprik weigeren, blijven die vaccins onverkocht en gaan we kijken of we ook het RIVM kunnen laten omvallen, of een ministerie.

Het schijnt trouwens dat we de goedkope vaccins uit China krijgen (straks sturen ze ons de nep-griep nog), slechts getest op ongehoorzame kindertjes.

Zo. Ik neem aan dat ik morgen alvast niet meer in de rij hoef te staan voor mijn prik.

Maar er waart een veel gevaarlijker virus rond.

Het besmet mensen met onrust, maakt ze overgevoelig voor complotten en flauwekul.

Het is de ziekte van de collectief verongelijkte burger. Ik werk nog aan een pseudowetenschappelijke code. Ik zou er zelfs een studie van kunnen maken, maarja, die leest de patiënt toch niet. Eerst raakte de politiek al besmet. Nu breidt de risicogroep zich in rap tempo uit.

Of het nu de Gezondheidsraad is, de publieke omroep, het maakt eigenlijk niet uit.

Iedereen door wie de patiënt zich gepakt voelt, tekort gedaan, of vul eigenlijk zelf maar een gebrek in. Enig gebrek aan samenhang geen bezwaar hoor, ’t zal de koorts zijn.

Een tegengif is er wel trouwens: de moeite nemen jezelf fatsoenlijk te informeren.

Dán pas moord en brand schreeuwen. Helaas vereist het wat meer inspanning dan een prikje halen. En dus shoppen ze creatief verder naar bewijzen voor hun grote gelijk, de verongelijkten.

De eerste symptomen van de ontevredenheidsziekte: u wilt een pasklaar antwoord.

Op welke vraag alleen, dat weet u nog niet. Wat dondert het. Roep iets over openheid of het achterhouden van informatie. Houd de aanklacht zo algemeen mogelijk, net als de oplossing, doet het goed in uw omgeving.

Nog een verschijnsel: u heeft eigenlijk geen idee waarom uw ontevredenheid ineens zo groot is. Misschien is het wel omdat anderen er ook last van hebben.

Ik hoop met mijn voorbeelden veelvuldig geciteerd te worden op allerhande forums.

Wordt het vanzelf waar. Nog zo’n symptoom: wat ze ook zeggen, u heeft gelijk.

Vaccinatiepaniek.nl