Het tot nu toe toch redelijk onbekende D66 raadslid Willem Bos uit Zoetermeer is trending op Twitter. Uit een Facebookpost van Mark van der Molen blijkt dat het raadslid zichzelf in allerlei nieuwssituaties heeft gephotoshopt. 

Zo zien we steeds dezelfde foto van zijn hoofd in 4 verschillende foto's bij nieuwsberichten. Hij is dus werkelijk overal bij! En dat inspireert mensen online om hem dan ook maar echt overal in te shoppen. Zo zien we zijn karaktiristieke hoofd (lijkt op koot en bie typetje) in de Nachtwacht, in de tram bij Pieter Hilhorst en naast Armstrong op de maan. 

Week van het vergeten kind

Vandaag is de week van het vergeten kind gestart. De gelijknamige stichting zet zich in voor de 35.000 vergeten kinderen die in ons land in sobere omstandigheden in opvangcentra zitten.

Willeke Alberti en haar zoon Johnny de Mol besloten speciaal voor deze week het lied ' De glimlach van een kind' op te nemen. Vanochtend had 3FM Dj Giel Beelen de primeur en dat klonk zo.

Willeke hield het niet droog aan het eind, ze zong het liedje natuurlijk jarenlang met haar vader, Willy Alberti.

Soest weigert Wolf of Wallstreet

En dan het dorp Soest. Daar wil filmhuis Artishock de film 'Wolf of Wallstreet' niet vertonen. De programmeur besloot dat de film te expliciet zou zijn voor de bezoekers en stuurde de film terug. Nu wordt er inderdaad het vaakst het woord 'fuck' gebezigd van alle Hollywoodfilms tot nu toe.

Maar om dan maar te bepalen dat de betalende bezoeker dit mag zien wordt niet begrepen op de social media. Een woordvoerder van distributeur Dutch FilmWorks spreekt in ieder geval van 'iets dat ik en geen van mijn collega's ooit eerder hebben meegemaakt'.

Justin Bieber

We hadden het er gisteren al over; de Petitie om Justin Bieber Amerika uit te laten zetten. Het is gelukt, hij is inmiddels door meer dan 100.000 mensen getekend en dat betekent dus dat het Witte Huis er nu officieel op moet reageren!

Uiteraard kon een tegenpetitie niet uitblijven; die is er nu. de tekst luidt: 'Stop Justin Bieber from getting deported. He is a human being and he makes mistakes. He does not deserve this.' Alleen is ie nog maar door 1400 mensen getekend.