Wilders blijft maar trending, vanaf gisteravond. Nieuwsuur kreeg en krijgt veel kritiek, ze begonnen met de grote uitslagen-show en dan ineens: de RKK met een verslag van het bezoek van de Paus aan Israël.

Twitter ontplofte uiteraard oud-politiek-verslaggeefster Wouke van Scherrenburg voorop: 

 Toch zullen ze bij de RKK wel blij zijn:

GeenPeil

Website Geenstijl krijgt meestal veel kritiek, de laatste dagen vrijwel uitsluitend lof. Hun actie om amateur stemmenteller in heel veel stembureau's te posteren is buitengewoon succesvol gebleken. 

Geenpeil zette zelfs de twee grootse peilbureaus te kakken. Zijn zaten er 2 zetels naast, zowel IPSOS als Maurice de Hond hadden er vier verkeerd.

Front National

Front National is de grote winnaar in geworden van de Europese verkiezingen in Frankrijk. En ook op Twitter scoren ze goed. De partij heeft inmiddels 47.000 volgers op Twitter, en ze stijgen. Ze kregen er bijna 20.000 bij in een week, waaronder onze eigen Kees Boonman en NOS-man Ron Linker.

9/11 museum

Vorige week werd in New York het 9/11 of 11 september museum geopend. 

Het is een gigantisch museum met een indrukwekkende collectie video's en foto's en andere voorwerpen, gerelateerd aan de grootste terreuraanval op Amerikaanse bodem ooit. 

Zoals in elk museum is er een museumshop. En wat kan je daar zoal kopen?

Een darkness hoodie, bijvoorbeeld. Een soort trainingsjack met de Twin Towers erop. Maar, wat tot grote ophef leidt op de sociale media, je kan er ook sleutelhangers, oorbellen en, je gelooft het niet: een 9/11 memorial kaasplank kopen, met hartjes op de plek waar de aanslagen plaatsvonden, in 2001, NYC, DC and Shanksville, Pennsylvania.

Titcoins

De grootste pornoboer op het internet is het Canadese Pornhub. En die hebben iets uitgevonden, een nieuw betaalmiddel, de titcoin

Je betaalt dus door je boezem te laten fotograferen door een deelnemend bedrijf. Het is geen grap.Pornhub geeft een gedeelte van de opbrengst aan borstkanker onderzoek om iets terug te doen.

Prince

Gisteravond heel veel tweets over Prince, de grote kleine superster uit Minneapolis. Hij speelde in het Ziggodome en het enthousiasme ging alle perken te buiten. Zang, dans, gitaarspel, show, kleding, het was allemaal weer van absurd hoog niveau, las ik op de sociale media. Het verdriet van mensen die er niet bij waren was ook onpeilbaar. Leo Blokhuis, baalde als een stekker, liet hij weten.

3FM-dj CoenSwijnenberg twitterde een foto van de Funklegende vlak voor het concert. Prince, in knalgele broek, komt aan bij de Ziggodome, OP DE FIETS!