Gisteravond liet voormalig Powned verslaggever Jan Roos via Twitter weten dat hij in Amsterdam West is belaagd met stokken en stenen door een twaalftal types met roots in Noord-Afrika. Vervelend, maar hij sloeg van zich af en het liep redelijk goed af, meldde Roos. "Ik ben OK"

Maar het werd al snel ongezellig op Twitter.

Eerst was er een meneer, Sjouke Hooghiem, hij tweette:

Jan Roos woedend, uiteraard. 

En het werd gekker, rapper Appa en een aantal anderen meldden dat Jan Roos alles verzonnen zou hebben.

Ook Frank van der Linde, beroepsactvist: 'Ik ben inmiddels trouwens zeer voor een koekje van eigen deeg richting Geenstijl.' 

De discussie loopt nog, en dan is vanavond ook nog De Slimste mens op de TV, met kandidaat Jan Roos! Sommige mensen roepen op tot een boycot.  

We hebben Jan Roos gebeld voor commentaar:

"Hoe kan je je verdedigen tegen dit soort beschuldigingen? Men zou het willen dat het niet waar was, men hoopt het. Veel mensen willen liever de ellende niet zien, dat is een keuze…"

Roos is vanmorgen weer op het bewuste plein in West geweest, 'daar liggen de stenen uit de stoep, er ontbreken er een paar.' 

Er waren trouwens wel degelijk getuigen: een man werd uitgescholden voor 'kankernikker'. En een oudere Marokkaanse man riep: 'hou op! 'Maar daar luisterden ze niet naar.'

'Ze riepen dat ze me gingen vermoorden, de politie wil dat ik aangifte doe, maar dat heeft helemaal geen zin, dat kost me vier uur. Ik heb eerder aangiftes gedaan daar hoor je nooit meer wat van!!'

Poepluiers, vaderschap

De Lad Bible. Een website voor mannen, met een behoorlijke knipoog. Veel vrouwen bezoeken de site om te zien hoe stupide mannen zich kunnen gedragen, lekker lachen.

Gister postte de site een filmpje dat massaal gedeeld wordt. Een vader verschoont de luier van zijn baby-dochter. Dat doet hij met veel liefde maar het lukt hem maar niet om zijn walging voor de luieraroma's te onderdrukken.

Fatherhood at its finest!

Posted by The LAD Bible on dinsdag 11 augustus 2015

Onno Hoes en de toyboy

De rechter heeft gesproken: Powned had de in het geniep gemaakte beelden van burgemeester Onno Hoes en zijn toyboy niet mogen uitzenden. De toyboy zelf, Robbie Hasselt, heeft verheugd gereageerd, want hij zelf was ook aangeklaagd door Onno Hoes maar alleen Powned kreeg een douw.

Hij deed een persverklaring de deur uit, maar wordt door de Twittergemeenschap belachelijk gemaakt. Spelfouten in de verklaring. En hij is een verrader. Hij heeft zijn baan bij de NS nog, Hoes is burgervader af...

Kardashian nieuws van de dag

Kim mag geen reclame maken voor pillen tegen ochtendmisselijkheid. Ze moet haar tweet offline halen waarin ze met haar kenmerkend getuite lippen poseert met een pot pillen. Haar fout: ze zei dat de pillen geen bijwerkingen hebben, en dat mag absoluut niet. 

Piemelnieuws

Tjimme Cavalier kreeg vorig jaar bezoek van inbrekers. Ze namen voor bijna tienduizend euro spullen mee, onder veel meer zijn Ipad. Pas onlangs kocht ie een nieuwe Ipad en opende zijn dropbox account. Daar bleken dus allemaal foto's te zijn geupload NA de datum van de diefstal. 

Een meneer, duidelijk herkenbaar, post zijn vakantiefoto's, waarschijnlijk in Zuid-Europa of Noord-Afrika. We zien een auto met Nederlands kenteken. De man, waarschijnlijk de dief, is te zien met een koe, een kalf en ook… een close up van zijn blote piemeltje. Tjimme heeft het boeltje, inclusief plassertje, op Facebook gezet.  Het doel van Tjimme van deze actie? Bij de Ipad zat een oplader, die is niet gestolen, hij wil graag de oplader teruggeven zodat het setje weer compleet is. 

Vragen? Stel ze!

Heb je nog vragen of wil je reageren? Stuur ons dan hier een berichtje in onze chat.