Gisteravond kreeg Donald Trump steun van niemand minder dan het lievelingetje van nogal rechts Amerika, Sarah Palin. Trump deed een stapje opzij en gaf mevrouw Palin de gelegenheid om de tot de nok gevulde zaal met aanhangers toe te spreken. 

De grap is dat dit fragment als een dolle wordt gedeeld op het web, maar niemand weet wat ze precies zei... Of in welke taal ze spreekt. Is het Alaskaans? Of is het een nieuwe taal die “freedom’ heet? 

Maar het wordt nog gekker. Ongeveer op hetzelfde moment dat Palin stond te brabbelen over God en Guns wordt haar 26 jarige zoon opgepakt. Hij wordt ervan beschuldigd zijn vriendin in elkaar te hebben geslagen en haar, terwijl hij stomdronken was, een groot automatisch aanvalsgeweer tegen het hoofd te hebben gezet.

Messi zoekt Jongetje

Vorige week dook op internet een foto op van een klein jongetje, duidelijk in een armer deel van de wereld. Waarschijnlijk is het in Irak. De foto van het ventje in zijn blauw-wit gestreepte kapotgeknipte boodschappenzak, werd al veel gedeeld. Maar nu is het helemaal een gekkenhuis want de meester zelf heeft laten weten dat het jongetje opgespoord dient te worden. Lionel wil hem namelijk een echt shirt overhandigen. 

Hij doet er vast ook nog wel een bal bij. Wordt vervolgd!

Apple Nieuws

De nieuwe update voor je iPhone is klaar. De iOS 9.3. Wat is er nieuw? Van alles, maar de mogelijkheden gebruiken is voorlopig alleen voor mensen met een heel duur professioneel abonnement op de Apple services. Wat kunnen we straks allemaal? De apps die altijd op je scherm blijven staan, bijvoorbeeld de beurskoersen app en Newsstand, kunnen binnenkort uitgezet worden. Ze worden niet verwijderd, maar onzichtbaar gemaakt. Het moet ook weer niet te logisch worden natuurlijk.

Nog meer nieuws: er komt een geavanceerde nachtstand voor je iPhone en iPad. Een heerlijke optie. Wat doet het? Hij maakt het blauwe licht dat van je scherm straalt en wat zo slecht schijnt te zijn voor het slaap- en waakritme een beetje rooier. Erg gezond en fijn voor de oogjes!

Kanye West en Bowie

Even iets rechtzetten… Een paar dagen geleden werd er een petitie gestart, ruimschoots gedeeld via alle sociale media. Er werden en worden nog steeds handtekeningen verzameld om te zorgen dat de beroemde rapper Kanye West géén plaat gaat opnemen met een ode aan David Bowie. 

Er ging een sterk gerucht dat West al de studio in was gedoken om een Tribute To David op te nemen. Met hier en daar misschien wat verbeterde versies van Bowie's classics. Kanye heeft veel kwaliteiten, dat weten we, en bescheidenheid hoort daar niet bij. 

Kanye werd gequoot op Twitter: “ik ben de enige opvolger van Bowie!” 

Het internet was er als de kippen bij, dus, om een petitie te starten tegen dit project van Kanye. Maar hij heeft nu zelf laten weten dat hij niet aan het werk van Bowie gaat zitten!