Voor het eerst gaat men over sociale media praten op de geheimste conferentie ter wereld 'De Bilderberg.' 

Officieel is de conferentie een door wijlen Prins Bernhard in het leven geroepen initiatief, met als doel het bevorderen van goede relaties tussen de Verenigde Staten en Europa. Wát er gezegd wordt is strikt geheim, maar de agenda is gewoon openbaar. En inderdaad, de zestig invloedrijkste mensen uit het westen gaan het hebben over 'gegevens deling' en de vraag of privacy bestaat. Wat er uit komt zullen we nooit weten, maar wie weet hebben we er wel iets aan? 

One Direction

One Direction is een door platenbazen bedacht jongensgroepje, intens populair, maar mierzoet en super braaf. In Engeland spreekt men over een bandje met een squeaky clean image

Gisteren dook er echter een 'imagobeschadigende video' op:  ze zaten te blowen, dat kan niet , mag niet, geen goed voorbeeld.

Ouders bieden nu massaal hun kaartjes tweedehands aan op de Engelse marktplaats Gumtree en Ebay. De laatste koers:  kaarten voor zeven pond in plaats van vijftig.  

Google forget

Vanaf vandaag kan je bij Google terecht als je niet meer gevonden wilt worden via de zoekmachine. Google moet op last van de Europese rechter meewerken aan verzoeken om bepaalde informatie onvindbaar te maken. 

Larry Page is de grote baas van Google. Hij waarschuwt vandaag voor misbruik van de 'vergeetregeling' van zijn zoekmachine. Volgens hem kunnen dictaturen allerlei onwelgevallige informatie van het web af proberen te krijgen. 

Stephen Hawking helpt de Engelsen

We zijn kansloos, verloren. Waarschijnlijk de slimste man ter wereld, zijn IQ is met een normale IQ test niet te meten: de compleet verlamde Stephen Hawking, schiet het Engelse nationale elftal te hulp. Met behulp van moderne wetenschap moet het allemaal goed komen. Hopelijk helpt het niet..

Juichpakkenverbranding

Veel te doen over Roy Donders, de ontwerper van de Tokkies. Om te beginnen is niet iedereen enthousiasts:

En in Barneveld al helemaal niet:

Maar de pakken waren toch al uitverkocht, dus het gaat weer nergens over.