Hollandser kan het niet; de Koningin met een bosje tulpen.... uit de bonus! Koningin Maxima was vandaag in Utrecht op bezoek bij het 'Social Powerhouse Symposium Serious Social Value'. Hierin staat de rol van sociale waarde en sociaal ondernemerschap in de samenleving centraal.

Over de waarde van het bosje tulpen waar ze mee rondliep kunnen we echter kort en krachtig zijn: afgeschreven. Op het cellofaan prijkt namelijk prominent de 35% korting sticker van de Albert Heijn. De supermarkt plakt dat op bloemen die bijna uitgebloeid zijn. 

Of de organisatie vergeten was bloemen te kopen en de stagiair snel op pad heeft gestuurd of dat ze het aangeboden kreeg van een omstander is niet bekend. 

Oude tweet van door IS vermoorde Japanner gaat viral

Een 4 jaar oude tweet van de Japanse journalist die vermoord is door IS gaat viral in Japan. Op 7 september 2010 twitterde de journalist: Sluit je ogen en heb geduld. Het is voorbij als je boos wordt of schreeuwt. Het is bijna als bidden. Haat is niet de rol van de mens: veroordeling is het terrein van God. Het zijn mijn Arabische broeders die mij dit leerden.  

De tweet werd na zijn dood herontdekt en sindsdien meer dan 35000 keer geretweet. Goto werd door IS ontvoerd en onthoofd toen hij een andere ontvoerde Japanse journalist trachtte te zoeken. 

O'G3NE doet Toni Braxton 

Het is de Week van de Nineties bij Q-music. Dat betekent dat ze bij de muziekzender de hele week muziek uit de jaren 90 draaien, met zelfs een heuse Nineties Top 500. Iedere ochtend komen er bovendien ook artiesten in de radioshow van Q-music DJ's Mattie en Wietze. Zij coveren dan een liedje uit de jaren negentig. Vanmorgen waren de drie zusjes van O'G3NE te gast, bekend van The Voice en eerder van het Junior Songfestival. Zij zongen het nummer 'Unbreak my Heart' van Toni Braxton, uit 1997. En hóe! De reacties stroomden binnen bij de DJ's en het liedje wordt veel gedeeld vandaag.

McDonalds Big Mac Saus te koop: $18000,- per fles

De Big Mac Special saus, iedereen die weleens bij McDonalds gegeten heeft, die kent het wel. De oranje, wat zoetige saus, die een beetje smaakt naar Thousand Islands dressing, maar dan anders. Het recept is uiteraard geheim. En de saus is niet los te koop, tot nu. Want McDonalds brengt eenmalig 200 flessen Big Mac Special saus op de markt, zodat je het thuis op een zelfgemaakte hamburger kunt doen. Je moet echter wel een échte fan zijn om 1 van de 200 flessen te bemachtigen, want 1 fles kost 18000 dollar. Daarvoor krijg je ene fles van 500ml en een goed gevoel, want de opbrengst gaat naar het Ronald McDonald Kinderfonds.

De flessen zijn alleen te koop op de Australischepagina van eBay. Mocht je nou niet zo welvarend zijn, maar wel toevallig in Australië komen de komende maand, dan heb je geluk. Want McDonalds zal ook 600 speciale verpakkingen van 60ml verkopen van de saus, voor slechts 50 Australische centen. Maar ook daarvoor geldt; het is eenmalig en op=op.