“Elvis leeft nog”. Met die opvallende woorden reageert Staatsseretaris Klaas Dijkhoff op de suggestie van SP-leider Emile Roemer dat hij expres asielzoekers naar het Drentse dorpje Oranje zou hebben gestuurd om zo de vluchtelingendiscussie aan te scherpen.

Volgens Roemer was het een VVD-complot om zo een aanleiding hebben om strengere maatregelen ten aanzien van vluchtelingen te nemen. "Dijkhoff had immers elk ander dorpje kunnen kiezen en dan was er minder weerstand geweest'', zegt Roemer in De Telegraaf.

Op Twitter werden er al snel grappen gemaakt over deze complottheorie van de SP fractievoorzitter. En ook Dijkhoff lijkt de aantijging niet erg serieus te nemen. Hij laat weten: "Ik zal ook bekennen: Elvis leeft nog en zodra de moord op de Amerikaanse president John F. Kennedy is verjaard, zal ik die toegeven. Dat is eigenlijk alles wat ik er over wil zeggen''.

Geen ‘vind ik niet leuk’ knop, maar emoji’s op Facebook

Een tijdje geleden werd het al aangekondigd: Facebook zou met nieuwe manieren komen om berichten te liken. Niet alleen meer een ‘vind ik leuk’-knop, maar meer mogelijkheden om bijvoorbeeld ook bij trieste berichten je medeleven uit te kunnen spreken. Nu is bekend gemaakt hoe dat gebeurt. Niet met een ‘vind ik niet leuk knop’, maar met emjoi’s. Zo kun je voortaan een duimpje, een hartje, of een lachende, verdrietige, boze of verbaasde smiley geven aan een bericht. Op dit moment betreft het nog een testfase, er kunnen dus nog emojis worden weggehaald of bijkomen. Sommigen vinden het een negatieve ‘verhyvesificering’ van Facebook, anderen vinden het juist weer leuk. Wat vind jij?

Peuter die met nagellak knoeide: ‘het moest van Barbie’

Kinderen die kattenkwaad hebben uitgehaald en vervolgens de onschuld zelve spelen zijn altijd een hit op inyternet. Maar dit 3-jarige meisje, dat haar Barbiepop onderkliederde met nagellak, heeft wel een heel rijke fantasie. Haar Barbie gaf haar de opdracht dit te doen…. Haar vader voelt haar aan de tand.

Nieuw: bestel herfstbladeren uit New England voor $20,-

Als je echt niet meer weet wat je met je geld moet dan is er een nieuwe manier bedacht om er vanaf te komen. Om helemaal in de herfstsfeer te komen zou je natuurlijk naar New England kunnen gaan, bekend om de prachtige herfstkleuren die de bomen daar in deze tijd van het jaar hebben. Maar je kunt ook zelf herfstbladeren uit New England in huis halen.

Gewoon door ze online te bestellen. Voor 20 dollar kun je 3 originele en verse herfstbladeren uit New England thuisgestuurd krijgen. Je krijgt dan 1 rode, 1 gele en 1 blad met een groen of gemixte kleurstelling. En wie denkt dat voor zoiets belachelijks geen markt is, die heeft het mis, want er zijn inmddels al meer dan 50 orders geplaatst, wat betekent dat de initiatiefnemer al 1000 dollar heeft verdiend aan de verkoop van 150 blaadjes.

Seizoensgebonden, dat wel, maar geen nood, in de winter verkoopt de site originele sneeuw uit New England. Dit wordt dusdanig verpakt dat het bij aankomst nog steeds sneeuw is en geen zakje water, die garantie krijg je.