Kim Kardashian postte op internationale vrouwendag een naaktselfie, inmiddels algemeen bekend, de afbeelding van de blote voluptueuze Amerikaans-Armeense werd binnen een paar uur de meest gedeelte afbeelding op het web.

Een blote Kim, dat is natuurlijk geen nieuws, maar het werd en wordt wel grappig omdat allerlei andere beroemdheden op de sociale media's zich ermee gingen bemoeien. Als eerste Bette Midler, zij liet op Twitter weten dat Kim de camera moest inslikken als ze wilde dat de wereld iets van haar zag dat we nog niet gezien hadden.

Kim reageerde nijdig en noemde Bette Midler een 'nepvriend' en Midler kwam daarop weer terug met 'iedereen kan een naaktselfie maken maar niet iedereen kan tegen een grap'.

En toen werd het echt leuk: eerst Sharon Osborne, realityster maar vooral vrouw van rocklegende Ozzy: 'Kim je hebt me geinspireerd', zei ze en postte een identieke naaktfoto van zichzelf, met dezelfde balkjes.

Maar Bette Midler intussen had niet stil gezeten en ook een foto in haar badkamer gemaakt. Wat zien we:

Midler, haar naaktheid bedekkend met een enorm kartonnen bord voor zich, daarop de oproep aan Kim om geld te doneren aan een goed doel, iets met kinderen en muziek, Midler belooft elke dollar die Kim schenkt te verdubbelen. Goeie grap: is dat echt de 70-jarige Bette wiens strakke achterkant we in de spiegel zien?

Kanye en Kim zitten nu te broeden op een weerwoord, maar Bette Midler is intussen uitgeroepen tot de coolste non-millenium, dat is zeg maar bejaarde, op twitter.