De hele week is het al trending op Twitter: de uitspraak ‘Right in front of my salad’. De uitspraak is inmiddels synoniem geworden voor ‘ben je helemaal gek geworden’ of ‘interesseert het je dan helemaal niets?' En de oorzaak van dit alles: een scene uit een gay pornofilm! 

Je weet, bij zulke films gaat het om het verhaal, de diepgang, de juiste personages.. In de bewuste film, 'Private Lesson Part 3', zit het daar wel goed mee. In de scene waar het om gaat zie je twee mannen met alleen een schort aan achter een keukenbar staan, terwijl een vrouw aan de andere kant van de keukenbar rustig een salade eet. De twee mannen zijn ,voor de kijker duidelijk zichtbaar, de liefde met elkaar aan het bedrijven, maar de dame met salade heeft dat niet door. Totdat het gekreun ineens wel heel hard wordt en het duidelijk is dat ze niet druk bezig zijn met koken

Dan zegt ze, goed verbouwereerd geacteerd en zeker Sscarwaardig: “Are you guys fucking? RIGHT IN FRONT OF MY SALAD?”. Mensen vinden het zo hilarisch dat ze meer geeft om haar salade dan om goede moralen, dat de uitspraak nu overal bij wordt gesleept.