Countrylegende Johnny Cash overleed in 2003. Maar toch verschijnt er morgen een gloednieuwe CD van hem, Out Among the Stars. 

Zoon John Carter Cash vond na de dood van zijn vader op zolder banden met daarop nooit eerder uitgebrachte opnames. Tussen deze opnames zitten onder andere nog onbekende duetten van Cash met countryzanger Waylon Jennings en met zijn vrouw June Carter.

Interview met zoon Cash

In EenVandaag een exclusief gesprek met de zoon van Johnny Cash en June Carter en met de Nederlandse zanger Waylon, die al van kleins af aan een grote fan is van Cash.

Bekijk hier alvast de clip van het nummer 'She Used To Love Me A Lot' van het nieuwe album Out Among the Stars van Johnny Cash. 

Ook speelde Waylon speciaal voor EenVandaag één van zijn favoriete Cash-nummers: Sunday Morning Coming Down. Bekijk het nummer rechtsboven op de pagina. 

Waylon speelt Johnny Cash: 'Sunday Morning Coming Down'

Vragen? Stel ze!

Heb je nog vragen of wil je reageren? Stuur ons dan hier een berichtje in onze chat. Elke donderdag vertellen we in de Doe mee-nieuwsbrief wat we met alle reacties doen. Wil je die in je mail? Meld je dan hier aan.