Comedian Peter Pannekoek is de komende tijd niet van het scherm af te slaan. Vanaf zondag is hij wekelijks te zien als teamcaptain bij ‘Dit was het Nieuws’ en vanavond roostert hij DJ Giel Beelen op Comedy Central bij 'The Roast'. De 31-jarige cabaretier houdt van harde humor. A

Aan Art Rooijakkers verklaart hij dat de eerste versie van zijn grappen op papier nog veel harder zijn. Een grap is volgens Peter nooit te hard als hij maar goed genoeg is. 

Snip en Snap

Behalve cabaretiers die net als hemzelf erg harde humor gebruiken zoals Daniël Arends, Theo Maassen bleken ook Snip en Snap inspiratiebron genoemd. Als kind hoorde hij op de achterbank talloze keren het cassettebandje voorbijkomen met de Snip en Snap Revue. De belegen en trage grappen hebben toch een beetje impact gehad op de smaak van Pannekoek. “Ik houd heel erg van kluchten en verwarring."

Vanaf zondag is Peter Pannekoek te zien als teamcaptain bij 'Dit Was Het Nieuws', dat weer terug is bij de AVROTROS. Over de druk die op hem ligt zegt Pannekoek: "Het is mijn lievelingsprogramma, dat wil ik absoluut niet verneuken.”