De verslaggevers van Radio EenVandaag komen ze elke dag tegen. Gewone mensen met bijzondere verhalen. Elke vrijdag spreekt verslaggever Laura Kors met een puber over hun voorkeuren, hun ouders en hun dromen. Deze week de 16-jarige Johannes Asfaw.

Op zijn vijftiende heeft hij al het Metropole Orkest in het Koninklijke Concertgebouw gedirigeerd, hij deed mee aan het Steinway Pianoconcours en Prinses Christina Concours, en werd tweede. Naast zijn school (vierde klas van het gymnasium) is hij 30 à 40 uur per week met piano en dirigeren bezig.

Op zijn vijfde nam zijn moeder hem mee naar een kleuterlesje piano en terwijl de anderen afhaakten, bleef hij maar doorspelen. Op het moment is hij bezeten van de zesde van Tjaichovsky, maar vreest die in deze rubriek geen recht te kunnen doen. Daarom kiest hij 'maar' voor het derde pianoconcert van Beethoven. Op 4 en 5 juni 2016 speelt hij dat stuk in Maassluis en Voorschoten. Artiesten als Justin Bieber en Taylor Swift kent hij wel, maar hebben te weinig diepgang.