Nooit meer saaie vliegtuigreizen zonder goed entertainment. Voortaan kun je gewoon op je eigen laptop of iPad naar Netflix kijken. Het bedrijf maakt het namelijk mogelijk om voortaan ook offline series en films te kijken. 

Sinds gisteren is het voor klanten mogelijk om een serie of film die ze willen zien te downloaden. Helaas zijn nog niet alle series en films offline te bekijken, maar er is al wel veel aanbod.

Zo werkt het

Check eerst of je wifi- of mobiele internetverbinding hebt én of je genoeg geheugen op je mobiel of tablet hebt, want anders kan je geen film downloaden. In het menu aan de linkerkant staat het lijstje ‘available for Download’. Daar kun je bekijken welke series en films offline beschikbaar zijn.

Klik vervolgens op de serie die je wilt downloaden. Kies een aflevering uit en klik op de download-knop aan de rechterkant. Het downloaden duurt vervolgens een paar minuten.

Na de download kun je je serie of film bekijken door opnieuw naar het menu te gaan en vervolgens te klikken op ‘My Downloads’. Daar staat dan alles voor je klaar om bekeken te worden.