Het is altijd leuk om je hond mee te nemen als je gaat winkelen of naar een restaurant gaat, maar wat doe je als hij niet mee naar binnen mag? Vastbinden aan een fietsenrek of boom zie je vaak gebeuren, maar hoe veilig is dat vandaag de dag? Voor je het weet is je hond gestolen of heeft hij iemand in zijn kuit gebeten en krijg je een proces aan je broek. Gelukkig is er voor dat alles nu een oplossing. De Dogparker, ofwel de hondenparkeerplaats.

De dogparker is een klein hondenhuisje op locatie die je voor je hond kan huren door er simpelweg een paar euro in te gooien. Hierdoor gaat de deur open en kan je hond er in plaats nemen. Er zit airconditioning in, 100% frisse lucht, en zelfs een camera waarmee je je hond op afstand in de gaten kunt houden hoe die erbij ligt of zit. Het huisje is volledig zelfreinigend (hopelijk wel als je hond er uit is) dus helemaal fris en clean. 

Of er ook een waarschuwingssysteem op zit die je er na anderhalf uur aan herinnert dat je je hond er hebt geparkeerd, dat is niet duidelijk. Voor vergeetachtige baasjes die iets teveel gaan drinken in het restaurant misschien nog een aardige toevoeging. 

Vragen? Stel ze!

Heb je nog vragen of wil je reageren? Stuur ons dan hier een berichtje in onze chat.