Even werd gedacht dat hij was verdwenen of overleden omdat hij al meer dan 8 maanden niet was gezien. Maar gelukkig heeft iemand het Monster van Loch Ness weer gespot. De officiële Nessie-boekhouders, die bijhouden waar en wanneer de verschijning wordt gezien, begonnen zich al zorgen te maken. En met hen veel fans. Zo kwamen er telefoontjes vanuit Moskou en California van mensen die zich zorgen begonnen te maken toen er sinds augustus niemand Nessie meer had gezien.

Maar gelukkig was daar deze week toeriste Hayley Johnson, die maandag een vreemde, donkere verschijning in het meer van Loch Ness zag, om precies te zijn etr hoogte van Urquhart Bay, volgens kenners één van de favoriete plekken van het beest. Johnson zegt dat ze haar ogen niet kon geloven. “Ik ben een erg skeptisch persoon, en ik ben nooit eerder bij Loch Ness geweest” zegt ze. Mara ze is er zeker van dat ze het monster heeft gezien.

Op de foto die ze gemaakt heeft is inderdaad íets te zien, maar zoals zo vaak bij de Loch Ness verhalen…. Het kan eerlijk gezegd van alles zijn, dus ook Nessie.

"I couldn't believe my eyes"