Het mediacircus rond de 'Royal Wedding' is compleet nu bekend is gemaakt dat niet de eigen vader van Meghan Markle, maar de vader van Prins Harry haar naar het huwelijksaltaar zal begeleiden.

KIJK & LEES VERDER:

Vader Markle niet bij huwelijk

De vader van Meghan Markle, Thomas Markle, was de aangewezen persoon om zijn dochter weg te geven aan prins Harry, maar hij heeft bevestigd niet aanwezig te kunnen zijn bij het huwelijk van zijn dochter. Hij zou een hartaanval hebben gehad en zijn gezondheid zou het niet toelaten de Royal Wedding bij te wonen.

Genoeg stof om de Britse roddelpers overuren te laten draaien. Er wordt gespeculeerd dat de vader van Meghan niet welkom is omdat hij vorige week in opspraak raakte doordat hij zich heeft laten fotograferen, en ook fiks laten betalen. Op de foto's is te zien hoe Thomas Markle 'een pak voor de bruiloft uitzoekt',  de foto's zouden geënsceneerd zijn. Vader Markle zou zich zo erg schamen voor deze situatie dat hij wegblijft. Paparazzi zijn niet bepaald de meest geliefde mensen van wie je geld vraagt, aangezien zij verantwoordelijk worden gehouden voor de dood van Harry’s moeder, Princess Diana.

Prins Charles brengt Meghan naar huwelijksaltaar

Niet haar vader, maar haar aanstaande schoonvader prins Charles zal Meghan Markle naar het huwelijksaltaar brengen. In een verklaring van Kensington Palace staat dat Meghan prins Charles zelf heeft gevraagd haar te begeleiden. Haar aanstaande schoonvader voelt zich vereerd en heet Meghan graag welkom in de koninklijke familie.

Vragen? Stel ze!

Heb je nog vragen of wil je reageren? Stuur ons dan hier een berichtje in onze chat. Elke donderdag vertellen we in de Doe mee-nieuwsbrief wat we met alle reacties doen. Wil je die in je mail? Meld je dan hier aan.