Het verhaal van een Brit met een zeurende vrouw wordt veel gedeeld. Malcolm Applegate was het gezeur en gezever van zijn vrouw na 3 jaar huwelijk zo zat dat hij besloot te verdwijnen. Hij ging in het bos leven en is daar pas na 10 jaar weer uitgekomen.

In de beginjaren van hun huwelijk was alles nog koek en ei, zo staat in de Telegraaf.''In het begin konden we goed met elkaar opschieten. Maar toen werd het te veel. Zo vond ze dat ik te veel tijd besteedde aan mijn tuinierswerk”, aldus Malcolm.

Hij stapte op zn fiets en verdween zonder iets tegen iemand te zeggen. Hij fietste van Birmingham naar Londen, waar zijn fiets werd gestolen. Hij zette een tentje op bij Kingston en ging aan de slag bij een gemeenschapscentrum.''Ik was met een paar meer mensen aan het kamperen. In het centrum konden we wassen en douchen en daar werkte ik ook.”

Inmiddels woont hij in een tehuis voor oudere daklozen en heeft hij weer contact gezocht met zijn zus. Die was al 10 jaar naar hem op zoek. Zijn vrouw heeft hij niet meer gesproken.  

Vragen? Stel ze!

Heb je nog vragen of wil je reageren? Stuur ons dan hier een berichtje in onze chat.