Het Britse lingeriebedrijf Rigby & Peller is het predikaat hofleverancier afgenomen. Waarschijnlijk omdat eigenaresse June Kenton in een boek details heeft prijsgegeven over de lingerie van de royals.

Zo houdt Queen Elizabeth van degelijk ondergoed, afgewerkt met kant, terwijl haar inmiddels overleden zus Margereth de voorkeur gaf aan natuurlijke stoffen als katoen. De Queen Mother zou volgens de eigenaresse bij voorkeur lichtblauwe bovenkleding dragen omdat dit het beste opviel wanneer ze vanuit een auto naar omstanders wuifde. Het meest saillant zijn haar ontboezemingen over de pas-sessies op Buckingham Palace, Kensington Palace, Balmoral Castle en andere residenties van de Windsors.

Zo zou koningin Elizabeth haar altijd half ontkleed hebben opgewacht terwijl de hondjes om hun bazin heen liepen. “Kennelijk vindt Elizabeth het prettig als haar corgi's toekijken'', schreef Kenton in haar boek. En Princess Diana zou eens posters van vrouwelijk lingeriemodellen hebben meegenomen ‘voor boven het bed van William en Harry'. Misschien vrij onschuldige onthullingen, maar het is ‘not done’ om uit de school te klappoen over de Britse royals, wanneer je personeel of hofleverancier bent. En daarom is vorig jaar besloten om het predicaat hofleverancier na 57 jaar in te trekken. Alle briefpapier en andere verwijzingen naar het predicaat zijn inmiddels verwijderd. 

Waar de royals nu hun ondergoed halen is niet bekend, meldt het AD.