Of alle kinderen van David Bowie zich even willen melden! Bowie is dood, de ene helft van zijn geld gaat naar zijn vrouw Imam, de andere helft van zijn erfenis (bijna 100 miljoen is nog te verdelen) moet worden verdeeld, maar dan moeten de executeurs testamentair wel weten wie er allemaal aanspraak maken op de miljoenen.

Dat zijn natuurlijk zijn twee kinderen: de 16-jarige Alexandria Zahra en filmmaker Duncan Jones. 

Maar het probleem is dat Bowie naar eigen zeggen ‘ongelooflijk overspelig was’ en in de jaren 70 en 80 waarschijnlijk ‘een onafzienbare rij vrouwen heeft bezwangerd’. 

Dus de advocaten die de erfenis moeten verdelen doen een oproep, ruimschoots gedeeld op sociale media. Denk je dat je een kind van Bowie bent? Meld je dan! 

Dus ben je bijvoorbeeld geboren 9 maanden na mei 1976? Meld je maar!

Bowie was in juni 1983 tijdens de Serious Moonlight Tour weer in de havenstad. Veel concerten waren in die jaren in Rotterdam, maar ook in de hoofdstad zou nageslacht van de Man who fell to earth kunnen rondlopen. 

Op 30 maart 1987 stond Bowie in Paradiso Amsterdam (kinderen geboren in december 87 dus). Heb je twee verschillende gekleurde ogen, kan je niet stilzitten bij Let’s Dance of ga je voor een man uitzonderlijk goed gekleed maar verander je elke zoveel jaar van identiteit? Scary monsters kunnen zich tot en met 4 mei melden bij het advocatenkantoor van de firma Bowie.