"Ik ben Jacobien Doornbos, 34 jaar en ik werk als managementassistent bij de gemeente Gouda. Helaas weet ik nu al dat mijn contract na april 2018 niet zal worden verlengd door een reorganisatie. Dus dat wordt weer zoeken naar een leuke nieuwe functie als assistent of als redacteur, artikelen schrijven vind ik namelijk ook leuk om te doen. 

Ik woon samen met mijn man in Den Haag, getrouwd en wel. Als millennial raak ik steeds meer gewend aan flexibele arbeidscontracten, maar toch zou ik graag meer zekerheid hebben met een vast contract.  Ik geloof dat je als millennial ook je leven niet altijd kunt sturen zoals je zelf wenst. Het leven is hard werken en kent pieken en dalen. Soms val ik, maar ik sta altijd weer op."

Ontmoet ook onze andere millennials

Over de serie Millennials

Ze zijn tussen 1980 en 2000 geboren: millennials. Door de oudere generatie babyboomers bestempeld als lui, egoistisch en verwend. Millennials worden zelfs 'generatie genaaid' genoemd. Maar ervaren zij dat zelf ook zo? Is er nog pensioen aan het einde van een tijdperk vol flexcontracten? En hoe moeilijk is het voor millennials om te sparen? EenVandaag spreekt met de generatie die opgroeide met de Nintento, de Rubiks kubus en Flippo's. We hebben het met de millennials over geld, werk, het sociale leven en de toekomst.