Een foto van een oproep in een lokale Duitse krant wordt heel veel gedeeld op social media. Het is een oproep voor getuigen. Niet voor een moordzaak of een aanrijding, maar getuigen die iets heel moois hebben aanschouwd, namelijk een huwelijksaanzoek. 

Een Duitse man in Munster vroeg na een avondje stappen, in een zeer dronken bui zijn vriendin op straat ten huwelijk. Heel mooi natuurlijk, hoewel, echt superromantisch is het niet, maar er is 1 probleem: hij weet dus niet meer wat zijn vriendin geantwoord heeft.

Natuurlijk heeft hij dat wel de dag erna aan haar gevraagd, maar zij weigert om het tegen hem te zeggen. Tja wat doe je dan? Hij plaatste een oproep in de lokale krant en vraagt om getuigen die dat huwelijksaanzoek hebben gezien en hopelijk haar antwoord hebben gehoord. In de oproep staat de precieze plek waar hij dat huwelijksaanzoek deed, namelijk op de hoek van de Friedrich Ebert Strasse en de Annennstrasse. Wel apart dat hij dat dan weer wel weet…

Vragen? Stel ze!

Heb je nog vragen of wil je reageren? Stuur ons dan hier een berichtje in onze chat. Elke donderdag vertellen we in de Doe mee-nieuwsbrief wat we met alle reacties doen. Wil je die in je mail? Meld je dan hier aan.