Goed nieuws voor liefhebbers van de 'gewéldige producten' van Tel Sell. Het verkoopkanaal komt namelijk terug op televisie. Een jaar geleden kwam Tel Sell te koop te staan en nu is bekend gemaakt dat de Oostenrijkse branchegenoot Mediashop het bedrijf heeft gekocht. Zij zijn nu van plan is om de aloude 'infomercials' weer op televisie uit te zenden.

In Nederland werd Tel Sell vanaf de jaren negentig overdag uitgezonden op RTL-zenders, en dat leverde historische televisie op. Denk aan Tineke de Nooij die de Biostabil aanprees en Chiel Montagne die verzamelalbums van de beste Nederlandstalige muziek probeerde te verkopen.

Amazing Discoveries kreeg cultstatus

Veel mensen zullen vooral terugdenken aan de Nederlandse versies van het Tell Sell programma 'Amazing Discoveries'. De Amerikaanse stemmen werden voorzien van Nederlandse voice-overs met een Amerikaans accent. Hierdoor bereikte het programma een ware cultstatus. 

Op de terugkeer van 'Amazing Discoveries' of Tineke de Nooij in de nieuwe Tel Sell programma’s moeten we nog even wachten. Of zij überhaupt weer in Nederland zullen worden uitgezonden, is nog niet bekend. Het nieuws van de terugkeer van Tel Sell wordt in de tussentijd wel euforisch ontvangen: