Vanavond, vannacht onze tijd, wordt de 'State of the Union' uitgesproken. Heel simpel gezegd: de Amerikaanse versie van de troonrede. De vraag is: zal de echtgenote van president Trump, Melania, daarbij aanwezig zijn?

De discussie daarover is al een tijdje gaande. De First Lady is al een tijdje niet meer gezien in het openbaar. Ze cancelde een trip met haar man naar het buitenland, bezocht onverwacht en zonder haar man het holocaust-museum en vloog ook al solo naar Mar-A-Lago voor een paar dagen ontspanning in het kuuroord van een luxe resort. 

Wat nog bijdraagt is dat dit alles gebeurde nadat naar buiten kwam dat Trump 130 duizend dollar zou hebben betaald aan de pornoster Stormy Daniels, in ruil voor haar zwijgen over een affaire met de toen aanstaande president. Ten tijde van de vermeende escapade was Melania zwanger van zoon Barron en bovendien net met Trump getrouw. 

Twee bronnen melden aan de New York Times dat Melania woest is op haar man. Maar, vanavond wordt ze dus verwacht bij de State Of The Union, traditiegetrouw een belangrijk publiek moment voor First Ladies. Volgens het Witte Huis is ze er gewoon bij. Het internet wacht af.

Vragen? Stel ze!

Heb je nog vragen of wil je reageren? Stuur ons dan hier een berichtje in onze chat.