Altijd al gedroomd van een sprookjesleven? De kans om in een kasteel te wonen, ligt nu voor het oprapen. Slot Zuylen zoekt een nieuwe beheerder, met één duidelijke voorwaarde: je moet op het terrein komen wonen.

De baan komt vrij omdat de huidige beheerder van het kasteel met pensioen gaat. Je kan al op 1 mei beginnen voor 16 uur per week, met vanaf 1 november doorgroei naar 40 uur per week. Op die datum moet je er ook kunnen komen wonen.

Voorwaarden

Je moet ook nog aan een aantal voorwaarden voldoen, zo staat in de vacature te lezen. Je moet over een hbo-diploma beschikken én je moet ervaring hebben met het beheren van bijzondere gebouwen.

Lees ook

Je taak wordt het beheren van het slot en alles wat daarbij komt kijken. Dat varieert van het aansturen van onderhoud en schoonmaakactiviteiten, het toezien op controles van beveiligings- en brandinstallaties, het toezicht op het terrein, afsluiting en opening van museum, winkel en poort, tot het langslopen van de gebouwen waaronder het kasteel en het koetshuis. In de vacature staat dat je moet beschikken over 'een gastvrije instelling, een positieve en flexibele werkhouding met doortastendheid en een can-do mentaliteit'.

Zomer en winter

Slot Zuylen is een van de oudste kastelen aan de Vecht, net buiten Utrecht. In de zomer is het kasteel 6 dagen per week open, dus dan zal je als beheerder lang moeten werken.

In de winter is het kasteel alleen in de weekenden open, dus dan valt dat weer te compenseren.

Vragen? Stel ze!

Heb je nog vragen of wil je reageren? Stuur ons dan hier een berichtje in onze chat. Elke donderdag vertellen we in de Doe mee-nieuwsbrief wat we met alle reacties doen. Wil je die in je mail? Meld je dan hier aan.