Een Amerikaanse huisvrouw heeft de auto waar rapper Notorious B.I.G. (Biggie Smalls) in is doodgeschoten te koop gezet. Ze is zelf al 20 jaar eigenaresse van de GMC Suburban SUV, zonder te weten dat het de auto was waarin de rapper in 1997 is vermoord.  

Ze had hem gekocht op een veiling van in beslag genomen goederen., ondat de wagen voldoende ruimte bood voor haar vier kinderen. Op een gat in de veiligheidsriem van de bestuurder na, is er niets meer te zien van de schietpartij. 

De deur aan de passagierskant waar de kogelregen doorheen kwam, is destijds verwijderd en vervangen door de politie. In 2005 kreeg ze van de politie in L.A. te horen dat haar auto de sterfplek is van The Notorious B.I.G. Dit omdat ze de wagen wilden gebruiken in de rechtszaak. 

De huismoeder wil de wagen nu van de hand doen voor 1,5 miljoen dollar. Ze kwam op het idee toen ze zag dat vorige week de wagen van ‘Biggies’ rivaal Tupac te koop werd gezet, eveneens voor $1,5 miljoen. De politie heeft toegezegd dat de koper van de wagen de met kogels doorboorde deur er alsnog bij krijgt. Geïnteresseerden kunnen hier bieden.