Volg jij op dit moment een mbo-opleiding? Dan horen wij graag jouw mening!

Hoe tevreden ben jij over je studie? Wil je straks graag een titel op je diploma? En denk je dat er na je opleiding meer dan genoeg banen voor je zijn? Deze en meer vragen komen voorbij in dit korte onderzoek.

Doe mee en maak kans op twee tickets voor de finale van Wie is de Mol? of kaartjes voor de fandag! Je kunt het onderzoek tot en met donderdag 7 februari invullen.

Klik hier om naar het onderzoek te gaan.

EenVandaag Opiniepanel

EenVandaag, het grootste actualiteitenprogramma van Nederland, vindt het belangrijk om te weten wat er speelt in de samenleving. Hiervoor is het EenVandaag Opiniepanel in het leven geroepen. Inmiddels bestaat het Opiniepanel uit 50.000 mensen uit alle delen van de bevolking en gespreid over het hele land. Wekelijks geven zij hun mening over actuele onderwerpen. De uitslagen worden bekend gemaakt in de uitzendingen van EenVandaag. Wil je vaker je mening geven? Word dan aan het eind van het onderzoek lid!

Vragen? Stel ze!

Heb je nog vragen of wil je reageren? Stuur ons dan hier een berichtje in onze chat. Elke donderdag vertellen we in de Doe mee-nieuwsbrief wat we met alle reacties doen. Wil je die in je mail? Meld je dan hier aan.