Welke EenVandaag-producties van afgelopen week moet je gezien hebben? Op deze plek wekelijks een overzicht van de best bekeken, spannendste en meest opvallende verhalen.

Werknemers in de distributiecentra van Albert Heijn en Jumbo worden structureel onder druk gezet en geïntimideerd, blijkt uit onderzoek van EenVandaag. Bekijk wat medewerkers ons anoniem vertelden. Lees ook een speciale longread over dit verhaal.

‘Hard ingrijpen bij Nationale Politie’

De vorming van de Nationale Politie, de grootste reorganisatie ooit waar de politie middenin zit, is mislukt en moet worden stopgezet. Dat bepleiten een oud-politieman en een oud-justitieman in EenVandaag.

De Stemming: D66 verliest opnieuw zetels

D66 blijft dalen: deze maand verliest de partij van Pechtold twee zetels. De partij eindigt daarmee op een totaal van 15, blijkt uit zetelpeiling De Stemming.

Cyberaanvallen van IS op komst?

Ook het wereldwijde web lijkt steeds meer een strijdtoneel te worden voor Islamitische Staat.  Moet de wereld na de bloedige aanslagen in Parijs ook vrezen voor cyberaanvallen van de terreurorganisatie? En kan de hackersgroep Anonymous IS stoppen?

Kind in ziekenhuis thuis met virtual reality

Het Máxima Medisch Centrum heeft een wereldprimeur te pakken. Als eerste ziekenhuis ter wereld laten ze zieke kinderen, opgenomen op hun kinderafdeling in Veldhoven, via virtual reality in contact staan met hun gezin thuis.