Zonder het zelf door te hebben werd een knappe beveiliger op Pinkpop een wereldwijde hit op internet. 

Nietsvermoedend was de 18-jarige Boy Roeles uit Heerenveen aan het werk op het festival toen hem ineens opviel dat wel heel veel mensen een foto van hem maakten, in plaats van Justin Bieber die op het podium stond. Pas een dag na afloop van het concert kwam hij erachter wat er aan de hand was. Een bezoekster had een foto van hem op Twitter geplaatst:

En dat deed internet. De foto is inmiddels meer dan 15.000 keer geretweet. De Bieber-fans die Boy wel zagen zitten, werden overigens snel uit de dromen geholpen. Boy heeft een vriendin. Die schrok op haar beurt wel een beetje van al die aandacht voor haar vriendje. "Maar ik heb haar meteen laten weten dat ze zich nergens zorgen over hoeft te maken!", verzekert Boy. "Alle berichtjes zijn leuk, maar zij blijft mijn vriendin."

Aan een modellencarriere, net zoals de Amsterdamse bouwvakker die eerder dit jaar viral ging, moet Boy nog niet denken. “Ik begin na de zomer met een opleiding ICT en ik ben niet helemaal het kijk-mij-nou-modellen-type. Maar ja wie weet... Als ze iets leuks aanbieden."

Op zijn Instagram account heeft hij er in ieder geval flink veel volgers bijgekregen deze week.