Welke EenVandaag-producties van afgelopen week moet je gezien hebben? Op deze plek wekelijks een overzicht van de best bekeken, spannendste en meest opvallende verhalen.

Geert Wilders werd maandag in de grote publieksverkiezing van EenVandaag uitgeroepen tot Politicus van het Jaar 2015. Hij krijgt een kwart (25%) van de stemmen in de jaarlijkse verkiezing. Kijk de gehele uitzending met een terugblik op het politieke jaar hieronder terug.

Veel aandacht was er voor het debat tussen Wilders en Klaver over vluchtelingen tijdens de uitzending. Kijk dit hieronder terug.

Verkiezingen Frankrijk: waarom is Le Pen zo populair?

Marine le Pen wist met Front National de eerste ronde van de Franse regionale verkiezingen te winnen. EenVandaag sprak over haar populariteit met Geert Wilders, die zijn politieke geloofsgenoot goed kent. 

Strijd over contracten met zorgverzekeraars

Kort voor de jaarwisseling zijn nog steeds niet alle contracten tussen zorgverzekeraars en ziekenhuizen getekend. Het Martini Ziekenhuis in Groningen ligt bijvoorbeeld in de clinch met zorgverzekeraar VGZ. Patiënten maken zich zorgen.