Het mysterie rondom de vermissing van de 25-jarige Anne Faber uit Utrecht is nog altijd niet opgelost. Het onderzoek is vanmorgen hervat en de politie zoekt op dit moment in het bos bij Huis ter Heide. Hier zijn dinsdag een jas, en andere kledingstukken gevonden die vermoedelijk van de vrouw uit Utrecht afkomstig zijn.

De politie heeft inmiddels ook camerabeelden opgevraagd van een Defensieterrein in de buurt. Particuliere camera’s van huizen in de omgeving worden bestudeerd op mogelijk bruikbare informatie. Naar aanleiding van de uitzending van Opsporing Verzocht dinsdagavond zijn 35 tips binnen gekomen.  Een aantal tips zijn volgens een politiewoordvoerder de moeite van het onderzoeken waard.
 
Anne is sinds vrijdagvond 29 september vermist. Rond 19:00 uur had ze voor het laatst contact met haar vriend en stuurde ze een selfie waar ze in Baarn in de regen te zien is.  De berichten die hij hierna naar Anne stuurde zijn niet meer door haar gelezen. Rond middernacht is de familie naar de politie gestapt. Sindsdien is de vermissing van Anne Faber groot nieuws, en overal op social media geven mensen aan mee te zoeken en mee te leven.

Vragen? Stel ze!

Heb je nog vragen of wil je reageren? Stuur ons dan hier een berichtje in onze chat.