Charlie Hennessy‏ is dakloos, al jaren. Hij werkt wel, drinkt al zes jaar niet meer, maar een huis heeft hij niet. Op 7 maart krijgt hij een oude telefoon van iemand en verstuurt hij zijn eerste tweet.

‘Being #homeless sucks.’, schrijft hij dezelfde dag. Hij heeft het koud en is ongelukkig. Een paar uur later is ere en lichtpuntje. Hij twittert:

Weer later stuurt hij een boodschap naar zijn volgers.

En dan gebeurt er iets bijzonders. Een dag later, op 8 maart merkt Charlie op dat hij allerlei berichten toegestuurd krijgt.

Een paar uurtjes later loopt de respons de spuigaten uit. “Never had so many messages. I'm just one of thousands of rough sleepers, if you feel for me, feel for them. Every life you touch will pay you back eventually. Be kind. x Night loves.” 

De berichten van Charlie worden massaal bekeken, en zijn volgers steunen hem door berichten te sturen. Twee dagen nadat hij zijn account aanmaakte op een oude telefoon via gratis WiFi, is hij viral aan het gaan. Hij heeft inmiddels diverse aanbiedingen gekregen voor werk en zelfs een flat in Brighton.