Je hebt hysterische bruiden die alles tot in de puntjes geregeld willen hebben voor de grote dag, en je hebt ontspannen bruiden die gewoon alles op zich af laten komen. Dan heb je ook nog deze bruid uit Arizona die op haar trouwdag dronken achter het stuur werd weggehaald door de politie.

De 32-jarige Amber Young was, gekleed in een witte bruidsjurk, onderweg naar haar eigen bruiloft. Waarschijnlijk had ze zichzelf vantevoren enige moed ingedronken. Want ze werd gearresteerd nadat ze bij een ongeluk met twee andere auto’s betrokken raakte. Een blaastest van de politie wees uit dat ze teveel alcohol in haar bloed had. Ze werd geboeid afgevoerd naar de politiecel. Daar hoefde ze gelukkig niet lang te blijven, omdat ze een verklaring mocht ondertekenen dat ze op een later tijdstip verantwoording af zou komen leggen. Hierdoor kon ze toch nog op tijd naar haar eigen bruiloft. 

De agent die haar arresteerde weet niet of ze uiteindelijk nog wel diezelfde dag is getrouwd. Wel twitterde hij een (inmiddels weer verwijderde) foto van de bruid die geboeid in de politieauto werd gezet. Hij schreef erbij: "Rijd niet onder invloed. Tot de dood ons scheidt heeft geen hulp nodig." Het verhaal werd uiteindelijk gedeeld door People.

Vragen? Stel ze!

Heb je nog vragen of wil je reageren? Stuur ons dan hier een berichtje in onze chat.