Veertien jaar domineerde TVM de internationale schaatswereld: kampioenen Sven Kramer en Ireen Wust, maar ook andere wereldtoppers als Erben Wennemars, Rintje Ritsma, Jochem Uytdehaage en Jeremy Wotherspoon veroverden namens de Groene Brigade letterlijk iedere prijs die er te winnen viel.

Nu TVM uit de schaatswereld stapt, is het tijd voor een boek. Journalisten Gerard den Elt en Jan Dijkgraaf spraken met de toppers die de ploeg in de afgelopen veertien jaar vorm gaven en schreven het boek 'Een vracht aan titels'. 

In Radio EenVandaag een gesprek met auteur Jan Dijkgraag en met TVM-perschef Jaap Stalenburg, die de volle veertien jaar meemaakte. Wat heeft TVM voor het nationale en internationale schaatsen betekend? En wat is het gevolg van het terugtrekken van een dergelijke grote sponsor in een tijd dat het moeilijker dan ooit is sponsoring te vinden voor het profschaatsen?

Luister hier naar het tweede deel van de discussie:

 Lees ook het weblog 'Openhartig inkijkje in de keuken van TVM' dat EenVandaag-redacteur Johan Boef over 14 jaar TVM schreef.