In de categorie absurde verhalen: Gister wilde meneer Laolo Opebyi van Londen naar Amsterdam vliegen, hij zat al aan boord toen hij een appje kreeg van een vriendengroep, Christenen uit Nigeria. De vrienden vroegen of Laolo even met hen wilde bidden. 

Tot een gebed kwam het niet, want de passagier naast meneer Opebyi sloeg onmiddellijk groot alarm en binnen no time werd hij door gewapende agenten uit het vliegtuig getrokken

Uiteraard bleek na ondervraging dat er niet bepaald een goede reden was geweest voor alle gedoe, Laolo kreeg excuses en wilde weer aan boord. Maar de captain van de vlucht wilde de man die hij zojuist door gewapende agenten over het vliegveld zag worden gesleept niet meer aan boord, onder het motto: er zal toch zeker wel iets loos zijn, een biddende Nigeriaan, dat wil ik niet.

De vrome Christen mocht wel mee op een vlucht drie uur later, voor zijn vertrek gaf hij een verklaring. Hij was teleurgesteld in de paniek en het wantrouwen, en hij vind dat niemand zo behandeld zou moeten worden, let op: zelfs niet als hij moslims was geweest!