Wat doe je als je een groot feest wilt houden, maar je eigen huis daar niet zo geschikt voor is? Juist, dan huur je gewoon een Airbnb-kamer. Dat is wat een man afgelopen Oudejaarsavond in Ohio deed. Hij huurde voor 40 dollar een kamer in een huis in Seven Hills.

Hoewel de 28-jarige eigenaresse hem nog op het hart drukte dat feestjes niet toestaan waren, nodigde de man via Twitter mensen uit om met hem Oud en Nieuw te komen vieren. Hij verkocht zelfs kaartjes voor 5 dollar, aldus de New York Post. Mensen via social media uitnodigen voor een feest, what could go wrong?

Inderdaad, Project X-achtige toestanden waren het gevolg. Meer dan 250 mensen namen de uitnodiging dankbaar aan en trokken naar het huis. Omdat de gehuurde kamer veel te klein was voor deze massale toestroom werd al snel het hele huis bezet, ondanks het feit dat de eigenaresse alle andere ruimtes geprobeerd had te barricaderen. Uiteindelijk kwam de politie naar het huis, na een telefoontje van de doodsbange eigenaresse die zich in haar eigen gebarricadeerde slaapkamer had verstopt. De huurder is op de zwarte lijst van Airbnb gezet en wordt vervolgd voor verstoring van de openbare orde. 

Vragen? Stel ze!

Heb je nog vragen of wil je reageren? Stuur ons dan hier een berichtje in onze chat.