YouTube-tutorials zijn hartstikke handig. Dat vindt ook een 8-jarig jongetje uit East Palestine, Ohio, die zichzelf leerde autorijden door het bekijken van online rijlessen. Hij besloot na een paar filmpjes het geleerde meteen in praktijk te brengen.

Terwijl zijn ouders sliepen, pakte hij om acht uur ’s avonds het busje van zijn vader en reed naar de McDonalds. Niet zonder enig verantwoordelijkheidsgevoel, want hij besloot zijn 4-jarige zusje niet alleen thuis achter te laten, maar mee te nemen op de passagiersstoel. 

Bij de drive through bestelde hij een cheeseburger alsof het de normaalste zaak van de wereld was. Maar de medewerker van het restaurant vond het iets minder normaal en waarschuwde de politie. 

Volgens getuigen die hem hebben zien rijden, hield hij zich keurig aan de verkeersregels en snelheidslimiet en heeft hij onderweg niks geraakt.

Het kind kwam er vanaf met een waarschuwing en kreeg van de politie alsnog zijn cheeseburger, met een extra portie kipnuggets en friet, terwijl hij op zijn grootouders wachtte die hem en zijn zusje op kwamen halen.