Als eerste op de hoogte zijn van de onderzoeksresultaten en de laatste updates van het EenVandaag Opiniepanel? Je kunt ons volgen via WhatsApp. Meld je aan en je mist niets meer.

Naast de 'panel-WhatsApp' is er de 'EenVandaag-WhatsApp'. Via dit kanaal zijn de andere belangrijke onderwerpen van EenVandaag te volgen.

Zo werkt het 

Op je mobiel:

Lees je dit op je telefoon of heb je WhatsApp op je computer, dan kun je hier klikken voor berichten van het EenVandaag Opiniepanelhier voor berichten van EenVandaag en hier voor berichten over de Brexit.

Op je computer:

  1. Voeg het telefoonnummer 06-13820332 toe aan de contactpersonen op je telefoon (bijvoorbeeld als ‘EenVandaag Opiniepanel’). 
  2. Open WhatsApp en klik op het icoontje om een nieuw gesprek te beginnen. 
  3. Wil je berichten ontvangen van het EenVandaag Opiniepanel, stuur dan de tekst 'PANEL AAN' . Wil je ook berichten van EenVandaag ontvangen, stuur dan de tekst 'EENVANDAAG AAN'. En wil je ook berichten ontvangen bij nieuws over de Brexit, stuur dan de tekst 'BREXIT AAN'. 

Dit moet je nog weten 

  • Deze dienst is gratis en blijft gratis. 
  • Je kunt niet naar dit nummer bellen. Wil je ons telefonisch bereiken, kijk dan hier voor onze contactinformatie
  • Je kunt ook berichten naar ons sturen. Die berichten lezen we wel, maar kunnen we niet allemaal beantwoorden. 
  • Je krijgt alleen berichten van het EenVandaag Opiniepanel en EenVandaag en we gebruiken je telefoonnummer alleen om berichten te sturen via WhatsApp. Ons privacy statement vind je hier
  • Wil je je weer afmelden? Stuur dan het bericht 'PANEL UIT', 'EENVANDAAG UIT' of 'BREXIT UIT'. Zodra je je afmeldt, worden al je gegevens verwijderd.