radio LIVE tv LIVE
meer NPO start

Tip ons

Tipformulier coronacrisis

Werk je in de frontlinie zonder beschermende kleding en masker? Moet je werken terwijl je duidelijke klachten hebt? Ben je onzeker over je eigen veiligheid en die van je patiënten? De coronacrisis vraagt veel van medewerkers in de zorg en de veiligheidssector. EenVandaag is op zoek naar ervaringen.

Werk jij in een ziekenhuis, verpleeghuis of in de thuiszorg? Of ben je op een andere manier achter de schermen betrokken bij de bestrijding van deze pandemie, bijvoorbeeld bij de GGD of de Veiligheidsregio? Maak je je zorgen over onveilige situaties? Deel met ons je verhaal of tip ons over misstanden. Dat kan via het formulier hieronder. 

  • De redactie houdt zich het recht voor de ingestuurde materiaal te bewerken voor gebruik in de uitzending. Het copyright van ingestuurde materialen vervalt aan EenVandaag. Neem voor vragen contact op met [email protected]

Met dit formulier kunnen we je per e-mail antwoord geven. We vragen naam, e-mailadres en telefoonnummer om je persoonlijk te bereiken. Je gegevens worden opgeslagen bij EenVandaag en zullen niet aan derden worden verstrekt. We zullen de gegevens niet langer bewaren dan nodig. Meer info over ons Privacy Statement.

Verhalen over het coronavirus Meer angle-right