Met commentator Mart Smeets kijken we naar het foutenfestival van Novak Djokovic op de Australian Open, de confrontatie tussen de ploegen van Koeman en Van Gaal in de Engelse voetbalcompetitie en de aanrijding van de Giant-Alpecin wielerploeg.

De Australian Open is halverwege. Topfavoriet Novak Djokovic plaatste zich voor de kwartfinales na een opmerkelijke wedstrijd. De nummer 1 van de wereld maakte honderd fouten in zijn partij tegen Gilles Simon, en toch ging hij door. Hoe is zoiets mogelijk? 

En voor het tweede jaar op rij verloor het Manchester United van Louis van Gaal van Southampton van Ronald Koeman. Zaterdag werd het 0-1; alweer een nederlaag voor Van Gaal. Hoe lang kan dat zo doorgaan?

De Nederlandse wielerformatie Giant-Alpecin is door het noodlot getroffen. Bij een trainingsrit in Spanje raakten zes renners van de ploeg gewond na een aanrijding met een auto. Een traumahelikopter moest eraan te pas komen. Hoe ernstig gaat dit het seizoen voor Giant Alpecin beïnvloeden? En is het niet vragen om ongelukken als je blijft trainen op de openbare weg?