In de trein, aan de keukentafel, op de luchthaven of desnoods op de WC of in bed: Via iPad of smartphone kan EenVandaag nu overal en op ieder moment worden bekeken. Te laat voor de reguliere uitzending? Geen nood! Binnen 10 minuten na de uitzending zijn de items los te bekijken op smartphone en iPad. De app is op te bereiken via mobiel.eenvandaag.nl

Toevoegen aan beginscherm

Heeft u een iOS apparaat (iPhone of iPad) dan kunt u EenVandaag Mobiel toevoegen aan het beginscherm van uw apparaat door op de bladwijzerknop en vervolgens op “Zet in beginscherm” te drukken. Wanneer u EenVandaag Mobiel toevoegt aan het beginscherm van uw tablet of smartphone hoeft u niet eerst naar Safari om EenVandaag Mobiel te bekijken. 

Heeft u een Android apparaat (tablet of smartphone) dan kunt u EenVandaag Mobiel toevoegen door eerst de pagina in uw browser op te slaan als bladwijzer, om vervolgens een snelkoppeling op uw beginscherm te plaatsen die verwijst naar de bladwijzer.

Losse items bekijken 

De pagina met losse items is direct na het opstarten van EenVandaag zichtbaar en tevens bereikbaar via het menu onderdeel “Items”. Hier vindt u alle EenVandaag items vanaf de start van 2011. U kunt ook filteren op één van de categorieën aan de linkerkant van het scherm.

Door op het item te klikken krijgt u meer informatie over de inhoud van het item en over de makers, ziet u gerelateerde items over hetzelfde onderwerp en heeft u de mogelijkheid het item te delen via diverse social media netwerken. Afhankelijk van het soort apparaat waarop u EenVandaag Mobiel bekijkt, zal de video na het klikken op de “play” knop beeldvullend afgespeeld worden.